7/9/21

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο*

Σιχαίνομαι τον ήχο κλήσης του κινητού μου περισσότερο από τον ήχο κλήσης του ξυπνητηριού μου.

Δεν ξέρω πώς και γιατί αλλά το χτύπημα του τηλεφώνου στο μυαλό μου φέρνει πάντα αναστάτωση και άσχημα νέα. Είναι ίσως που τα καλά νέα τρέχουμε από την χαρά μας να τα μοιραστούμε με εικονίτσες στο βάιμπερ και στις ομαδικές του φουμπού, κανείς δεν σε παίρνει τηλέφωνο για να σου πει καλά νέα.

Προσπάθησα να αλλάξω αυτό το συναίσθημα βάζοντας για ήχο κλήσης ένα αγαπημένο μου τραγούδι. Το μετάνιωσα πριν μισήσω το αγαπημένο μου τραγούδι.

Προς το παρόν έχω βάλει έναν έτοιμο ήχο που είχε το κινητό και θυμίζει λίγο σάλσα, και δεν έχω καμιά ιδιαίτερη αγάπη για την σάλσα οπότε όλα οκ.

Το κακό είναι οτι μέχρι να αποφασίσω ποιον ήχο θα μισήσω, το κινητό χτυπάει και δεν καταλαβαίνω οτι είναι το δικό μου.

Το ακόμα χειρότερο είναι οτι φοβάμαι πως δεν έχουν μείνει καλά νέα και θα μείνω μόνιμα σε μια κατάσταση να παρακαλάω να μην τηλεφωνήσει κανείς.


*αμήν Παναγίτσα μου.

4 σχόλια:

Giannis Pit. είπε...

Κοίταξε τώρα τι επώδυνο συναίσθημα είναι αυτό. Σε νιώθω. Αλλά πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξει. Δεν είναι δυνατόν να το αφήσεις να σε κυριεύσει. Και νομίζω έχεις τη θετική σκέψη να βρεις το δρόμο. Το εύχομαι ολόψυχα.
Την καλησπέρα μου.

casper είπε...

δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ, ελπίζω ωστόσο να επιστρέψω στις εποχές που είχα την πολυτέλεια να το αφήνω στο αθόρυβο :)

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

Έλα ρε :(

Μπορεί να μη σε παίρνει κανείς τηλέφωνο για να μοιραστεί ευχάριστα νέα per say (δεν το πιστεύω, αλλά πες πως συμφωνώ), όμως σίγουρα το τηλέφωνο δε χτυπάει μόνο τότε.
Δηλαδή για να κανονίσεις κάτι δε μιλάς στο τηλ; Μόνο μηνύματα;
Δε μιλάς με φίλες στο τηλ για να πεις νέα;
Με τις ώωωωρες μάλιστα όταν εχετε πολύ πολύ καιρό να τα πείτε;

Α νομίζω πρέπει να σε πάρω τηλέφωνο.
Ίσως το αφήσω για κάποια μέρρα που θα έχω κάτι πολύ ευχάριστο να μοιραστώ. Και τώρα έχω κάτι ανακουφιστικό, αλλα δεν είναι κατηγορία "παντρεύομαι" αν αυτό εννοούμε ευχάριστα.

Πάντως ήχο κλήσης έχω marilyn manson.

casper είπε...

πλέον όχι, δεν μιλάω με τις ώωωωρες στο τηλέφωνο γιατί τα δίδυμα είναι κουτσομπόλικα και πετάγονται συνέχεια :D

να μην με πάρεις τηλέφωνο, θα στείλω μήνυμα για να τα πούμε από κοντά ;)

και υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες καλά νέα εκτός από το παντρεύομαι :)