23/5/16

Τραμπάλες.

Έχεις την ισορροπία σου.
Μπαλαντζάρει λίγο, γέρνει πότε από 'δω και πότε από 'κει, αλλά έτσι είναι οι ισορροπίες, τραμπάλες για να μην βαριόμαστε.

Κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να διαλύσουν την ισορροπία μας. Είναι οι άνθρωποι που είναι σημαντικοί για μας. Φταίνε, ως ένα βαθμό, αν μας χαλάσουν την τραμπάλα.

Είναι και άνθρωποι που δεν είναι σημαντικοί για εμάς αλλά είναι τριγύρω μας και καμιά φορά διαλύουν κι αυτοί την ισορροπία μας. 
Δεν φταίνε. 
Φταίμε εμείς που τους αφήσαμε να ανέβουν στην τραμπάλα μας.

5 σχόλια:

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

η ισορροπία μου έχει διαλυθεί πλήρως τα 2 τελευταία 24ωρα ρε κάσπερ και σόρρυ κιόλας που πάντα επεμβαίνω κι έχω να σχολιάσω πράγματα απ τη ζωή μου αλλά 1.ο καθένας με τα βιώματά του ταυτίζεται,πώς αλλιώς; και 2.ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΓΑΜΟΣΥΜΠΑΝ. ίσως να φταίει η πανσέληνος. αλλά μάλλον όχι.

καληνύχτα :)

casper85 είπε...

κοίτα, μην το γελάς, κάπου διάβασα οτι υπάρχει επιστημονική εξήγηση: το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 70% νερό (ή τέλος πάντων πολύ νερό) οπότε επηρεάζεται από την πανσέληνο ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι υδάτινοι όγκοι στην γη.

Ή απλά γαμιέται το σύμπαν, εγώ το δέχομαι κι αυτό.

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

χαχαχα γέλασα με την τελευταία πρόταση :)

ρε να σου πω κάτι, εγώ πραγματικά νομίζω σεληνιάζομαι :Ρ και δεν είναι αυθυποβολή να πεις, γιατί αυτή τη φορά συνειδητοποίησα την επόμενη μέρα πως είχε πανσέληνο και είπα δυνατά "ε πες έτσι γαμώ". Σεληνιάστηκα, ειλικρινά :Ρ

Φιλημένη μες τους Κινηματογράφους είπε...

φταιμε φυσικά, αλλά τραμπάλα με έναν μόνο δεν γίνεται!

casper85 είπε...

Σίγουρα, αλλά είπαμε: είναι οι σημαντικοί για μας και οι υπόλοιποι.
Δεν θα κάνουμε την τραμπάλα μας μπάτε σκύλοι αλέστε! :D