2/1/16

Το καθυστερημένο γούρι.

Αναλωνόμαστε τόσο πολύ και τόσο αγχωτικά πολλές φορές στο να υποδεχτούμε την νέα χρονιά όσο πιο σούπερ υπερτέλεια γίνεται και ξεχνάμε να δώσουμε έναν όμορφο αποχαιρετισμό στην χρονιά που έφυγε. Στην τελική, 365 μέρες ήταν αυτές - καλές ή κακές, υπήρξανε, και όσο κλισέ κι αν ακουστεί, ναι, κάτι μας μάθανε.

Τελείωσα το 2015 πάνω από ένα νοστιμότατο μεξικάνικο πιάτο, πίνοντας δυο υπέροχα κρασιά, παίρνοντας ένα απρόσμενο δώρο (ένα γούρι για την περασμένη χρονιά, αλλά ποιος νοιάζεται όταν κάτι φτιάχνεται και δίνεται με αγάπη), με μια παρέα όπου ένας ερωτευμένος με την Ρώμη, μία με το Λονδίνο και δύο με το Παρίσι συμφώνησαν οτι η Φλωρεντία είναι ένα πανέμορφο μέρος που αξίζει να επισκεφτείς.

Καθόλου κακός χαιρετισμός 2015, πρέπει να το παραδεχτείς.
Καθόλου κακός.


2 σχόλια:

το κορίτσι που ήθελε πολλά είπε...

ωραιότατος αποχαιρετισμός :)

εμένα μ αρέσει πολύ το Παρίσι κι έχω μια πολύ τρυφερή αγάπη για την Πράγα (απ αυτές που δεν μπορείς να ελέγξεις, σα να αγαπάς έναν άνθρωπο που θα προτιμούσες να μην αγαπάς, αλλά δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς) αλλά όσο κλισέ ή σνομπ ή ίσως και κλειστόμυαλο να ακούγεται...ρε είμαι ερωτευμένη με τη Θεσσαλονίκη!

Και συμφωνώ κι εγώ πως η Φλωρεντία είναι ένα πανέμορφο μέρος για να επισκεφτεί κανείς :)

Καλή σου χρονιά κασπεράκι, ελπίζω να ισχύει αυτό που έγραφες για το ηλιοστάσιο :)

casper85 είπε...

η δική μου τρυφερή και ανεξήγητη αγάπη είναι η (για πολλούς βαρετή) Μαδρίτη. :)

Θα δούμε σε έναν χρόνο αν τελικά το ηλιοστάσιο σηματοδότησε τα καλύτερα που ήτανε να έρθουν :)

Καλή χρονιά να έχουμε :)